Zostań w domu – praca zdalna z InsERT dużo taniej
Licencje na pracę zdalną/oddziałową do programów InsERT GT teraz o 1/3 tańsze. Krajowy lider oprogramowania dla MSP reaguje na trudną sytuację firm związaną z epidemią koronawirusa i umożliwia pracę z domu wraz z obniżeniem kosztów.
2020-03-25, 11:33

Ze względu na pandemię koronawirusa i środki ostrożności, w tym konieczność pozostania w domu i unikania bezpośrednich kontaktów, biura rachunkowe oraz firmy, które pracują na programach linii InsERT GT, mogą o 1/3 taniej kupić licencję na pracę zdalną/oddziałową do Subiekta, Rewizora, Rachmistrza, Gratyfikanta i Gestora. Dzięki temu rozwiązaniu specjaliści, przedsiębiorcy i ich pracownicy mogą korzystać online z pełnych funkcjonalności poszczególnych programów nie opuszczając swoich domów. W ten sposób mogą wesprzeć funkcjonowanie swoich firm i firm klientów w okresie, który jest pełen wyzwań dla każdego biznesu.

Licencje na pracę zdalną/oddziałową do programów Rewizor, Rachmistrz i Gratyfikant GT dostępne są w dwóch wersjach – dla biur rachunkowych oraz dla pozostałych firm, które chcą mieć możliwość korzystania z programu poza miejscem wskazanym w karcie rejestracyjnej.

Biura rachunkowe

Dzięki licencji praca biur rachunkowych możliwa jest poza biurem oraz poza jednostką klienta, czyli np. w prywatnym mieszkaniu właściciela lub pracownika biura. Pracować można również na komputerze przenośnym przypisanym do jednostki organizacyjnej biura, niezależnie od miejsca pracy na tym komputerze, również w siedzibie klienta biura rachunkowego. W tym wypadku obowiązuje jednak ograniczenie czasowe do 12 godzin pracy miesięcznie w siedzibie danego klienta, a także na komputerze stacjonarnym w jednostce organizacyjnej klienta biura, gdzie mogą być przetwarzane wyłącznie dane tego klienta.

Pozostałe firmy

Wersja licencji dla firm umożliwia przetwarzanie danych wszystkich jednostek organizacyjnych przedsiębiorstwa poza siedzibą wskazaną w karcie rejestracyjnej licencji zwykłej. Dzięki temu możliwa jest legalna praca na danych przedsiębiorstwa w domu pracownika, w przypadku przetwarzania danych wszystkich jednostek organizacyjnych firmy lub w innym jej oddziale.

Więcej o licencjach zdalnych/oddziałowych InsERT GT https://www.insert.com.pl/dla_uzytkownikow/licencja_zdalna_oddzialowa.html

InsERT S.A. jest największym w kraju – pod względem liczby sprzedanych licencji – producentem oprogramowania dla firm. Strategia firmy polega na tworzeniu programów wysokiej jakości, które jednocześnie są przyjazne w użytkowaniu i na tyle uniwersalne, by mogły spełniać wymagania bardzo różnych odbiorców. Dotychczas InsERT sprzedał ponad 750 tys. licencji, a rozwiązania oferowane przez spółkę wielokrotnie zdobywały najważniejsze tytuły i wyróżnienia. Oferta firmy obejmuje kompleksowe rozwiązania wspomagające zarządzanie małymi i średnimi firmami, począwszy od obsługi działu handlowego i gospodarki magazynowej, po programy z zakresu księgowości i finansów, rozwiązania przeznaczone dla działów kadr i płac oraz programy dla użytkowników indywidualnych. www.insert.com.pl